Beton amprentat Bucuresti

Pavaj din beton amprentat in Bucuresti: pavaj modern, informatii, oferte de pret, stiri si noutati.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu pavajul din beton amprentat, un pavaj cu aspect modern, low-cost, rezistent si de-o frumusete extraordinara, care cu siguranta va atrage atentia insa in acelasi timp si invidia vecinilor dumneavoastra. 🙂

Datorita caracteristicilor de mai sus, betonul amprentat este ideal pentru orice tip de locatie (drumuri de acces, rampe, alei, terase, trotuare,  piscine, showroom-uri sau han-uri, locatii publice sau private etc)

Posibilitatea clientilor de a alege dintr-o varietate de modele, metode de colorare: o gama larga de culori si nuante, astfel incat sa obtina un pavaj unic si personalizat o gasesti doar la pavajul din beton amprentat, un pavaj luxuriant si elegant, practic si cu costuri de intrtinere zero.

Avantajul cel mai de pret al pavajului din beton amprentat este ca acesta este protejat de cele doua lacuri protectoare care se aplica pe suprafta lui: unul pe baza de apa si celalalt pe baza de rasina, eliminandu-se astfel toate problemele legate de inghet, raze UV, mucegai, buruieni etc.

Intretinerea acestui tip de pavaj este la fel foarte usoara: se spala cu apa sau se relacuieste cu acelasi tip de rasina transparenta. Aceasta intretinere cu rasina ar trbui sa fie efectuata abia dupa cativa ani sau mult mai multi, in functie de traficul pe care pavajul dumneavoastra il suporta de-a lungul timpului.

Doriti o oferta de pret pentru pavaj din beton amprentat in Bucuresti?

  • Telefon: 0748 550 466
  • e-mail: info@betonamprentatbucuresti.net

Related Posts